: som dagene går.. <-- -->

HJELP!

. . . hjelp?

     Start : Hjelp
  • [ Sist oppdatert: 12.07.2015 - 11:56:42 ]

S, du ble litt nysgjerrig p hva som l bak hjelpelinken min?
Helt naturlig det, og jeg skal gi en kort forklaring p hva jeg kan hjelpe deg med:

Websider..

eller hjemmesider om du vil!
nsker du en hjemmeside - men har problemer med f til noe du er fornyd med? Eller ikke har tid eller kunnskap til lage den slik du vil? Eller rett og slett ikke har peiling? Da kan jeg muligens hjelpe deg. P denne siden finner du flere opplysninger om hva jeg kan hjelpe deg med. Muligens har jeg ogs besvart noen av sprsmlene du allerede sitter med.

Data..

er et ord som er ganske omfattende, og selvsagt kan jeg ikke hjelpe deg med alt.
Etter ha tilbrakt endel timer med nesen inne i andres og mine egne datamaskiner har jeg ftt en viss erfaring i lse de mest vanlige1 problemer som mtte dukke opp.

Det samme er tilfelle nr det gjelder ulike program hvor det ofte kan vre smting som skal til for f det til virke som det skal - men det kan ta litt tid hvis du ikke har gjort det fr.
Opplysninger om hva jeg kan hjelpe deg med finner du p denne siden

Grafikk..

eller hva jeg n skal kalle det? Hvis du vil ha laget noe spesielt2 p websiden din, eller et annet sted for den del, da kan jeg kanskje hjelpe deg. Hvis du kikker p websidene jeg har laget s ser du litt av det jeg kanskje kan hjelpe deg med.
nsker du flere detaljer kan du finne det her.

Var det ikke mer?

Nei, var det ikke nok synes du?
Hvis det er noe du savner her s kan du jo ta kontakt likevel. Ikke sikkert jeg kan hjelpe deg, men det kan jo vre fint f snakket om det;-)


1 "Vanlige problemer" er ikke ndvendigvis "sm" problemer - for den som har problemet!
2 Det trenger ikke vre s "spesielt" heller, kanskje du bare str litt fast!


  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!