: som dagene går.. <-- -->

HJEMMESIDEHJELP

hjemmesideHJELP

     Start : Hjelp
  • [ Sist oppdatert: 12.07.2015 - 11:56:45 ]

Hvis du nsker din egen hjemmeside er det mange mter du kan gjre det p, jeg nevner bare noen:

» Du kan bruke mulighetene som finnes p nettet til lage dine egen sider "online", en "Hjemmesidegeneratoren" som du kan bruke til lage en eller flere sider.
Fordelen er at du kommer raskt i gang og ser siden din med en gang, bakdelen er selvsagt at den sannsynligvis ikke blir helt slik du nsket deg - i tillegg til en del andre saker jeg ikke skal komme inn p her.

» Du kan g i gang med lre deg html!

» Eller du kan la noen gjre det for deg! Og nr du n har funnet frem til denne siden s kan du kanskje like godt prve meg?

Hvordan?

Du har helt sikkert en ide om hva siden din skal inneholde, hvordan den skal se ut og hvor mye arbeid du nsker legge ned i siden din1. Videre har du kanskje tenkt over om, og hvor mye, du er villig til betale for hjelpen? Da er du godt i gang og kan gi meg et godt utgangspunkt for utvikle ideen din videre. Ta kontakt , gi meg opplysningene jeg har nevnt over og vi er i gang ikke med siden men med samarbeidet!

Videre da?

Frst vil jeg naturligvis vurdere om dette er noe jeg kan hjelpe deg med. Er svaret ja, tar jeg kontakt og vi avtaler p hvilke mte vi skal samarbeide videre. ( Mail, webskjema, messenger, telefon, vanlig post ) Dersom det er mulig p dette tidspunkt, vil du samtidig f en cirkapris for jobben.

Pris?

Selv om jeg synes det er ganske gy lage websider, s tar det faktisk litt mer tid en de fleste er klar over. Og nr jeg er villig til bruker fritiden min p websiden din, s er det vel bare rett og rimelig at du bruker litt av dine kontanter p meg? Prisen er selvsagt avhengig av hvor stor jobben er, og hvor mye "support" du nsker i ettertid. I forhold til arbeidet vil det uansett bare bli en symbolsk pris og du behver alts ikke en lottopremie for ta kontakt.

Hvem kan ta kontakt?

Alle kan ta kontakt, men privatpersoner er en naturlig mlgruppe. Sm foreninger og lag som bare har behov for en enkel webside - uten for mye fiksfaks kan jeg muligens ogs hjelpe. Det er ikke aktuelt ta oppdrag for store norske eller internasjonale bedrifter men n regner jeg IKKE med at det skulle bli noen henvendelser fra den kanten heller

Kan jeg ikke bruke dette systemet ditt da..

eeehmmmm! Kanskje det, eller kanskje ikke. Det er ikke sikkert det passer ditt behov.. og jeg er ikke helt sikker p om det er "ferdig nok" til overlate til andre:-)

Det er fremdeles noe jeg lurer p..

Da er det bare ta kontakt!


1 Hvis ikke br du nok tenke litt gjennom det fr du tar kontakt?


  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!