: som dagene går.. <-- -->

  02-01-2004

Hallo verden, her er jeg!

      Tastet ned klokken 15:00:46 og lagret under: 

Endelig, etter LANG tid med prøving og feiling er systemet mitt ( MoB ) endelig såpass at jeg kan bruke det slik jeg hadde tenkt!

Riktignok er ikke ALT på plass enda, men skal jeg vente på DET kan det bli lenge før jeg får brukt systemet overhode! Derfor vil det helt sikkert bli endringer i tiden som kommer, håper jeg i hvertfall - og du vil nok kunne følge utviklingen her.. hvis du orker å lese det da:-)

SÅ lurer du kanskje på hva dette systemet mitt egentlig er? Først og fremst et sted hvor jeg kan få vise frem bilder og "kunstverk" som jeg har lekt meg frem til. Deretter er det min egen logg - eller blogg om du vil, hvor jeg kan dele mine tanker om LIVET - og det jeg ellers måtte komme på - med resten av verden!

Siden jeg ikke fant noe ferdig system som passet meg 100% måtte jeg lage et selv, det er dessuten mye morsommere! Og resultatet er det du ser på nå. Eller deler av det da, den viktigste delen ligger nok på admin.siden, hvor jeg kan skrive, oppdater og vedlikeholde både blogg, bilder og "kunst" på en lett og enkel måte.. uansett hvor jeg måtte befinne meg i øyeblikket!

Hvis du synes det er en viss likhet med WordPress så har du helt rett. Jeg brukte dette som et utgangspunkt.. og litt henger nok igjen enda...

Sa jeg at jeg var veldig fornøyd med meg selv? Så langt i hvertfall....

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!