: som dagene går.. <-- -->

  07-01-2006

Ikke HELT som andre..

      Tastet ned klokken 11:27:46 og lagret under: 

Pus har vært litt sur i det siste, slik hun alltid bli når hun får litt lite oppmerksomhet!Muffe Det er vel forresten slik med de fleste, men nå er ikke Muffe helt som andre katter heller da.

De siste årene har hun utviklet en fantastisk evne til å "prate" og vi kan ha lange samtaler om det som måtte passe i øyeblikket. Hun har et utrolig repertoar av lyder, og er ganske så taletrengt innimellom. Oppnår hun ikke kontakt på den måten går hun heller ikke av veien for å gi en lite fysisk tilbakemelding - et slag med poten når vi går forbi, et lite bitt i skinnleggen... og DET virker som regel!
Men det var dette med å være sur da!

For en liten pus som bare ønsker å kose på fanget - eller i armkroken - er det litt vanskelig å forstå at en dataskjerm kan ta vekk oppmerksomheten fra henne! Når hun har vært ute en tur tar hun det som en selvfølge at vi vil bli henrykket over å se henne igjen - selv om det bare er 5 minutter siden hun gikk ut! Da SKAL hun på fanget - våt eller ikke, og er ikke fanget ledig kan hun godt sitte på tastaturet, skjermen, notatblokken, avisen, skulderen... egentlig hvor det måtte være - bare hun får kontakt!

Klikk for større bildeAt det er bilder av henne jeg jobber med - imponerer henne ikke det minste, hun foretrekker hudkontakt - i det minste kontakt, fremfor å kikke på gamle bilder! For selv om hun er liten og søt - så har hun endel år bak seg.. og har sett det meste av bilder før - og ingenting har imponert henne på en dataskjerm siden hun - som liten uskyldig - jaget musepekeren rundt på skjermen..

Men jeg fikk nå bildene ferdig til slutt, og som du kan se så fikk hun kos også - og etterpå var det bare å gi seg over til en god middagslur - på grundig utvalgt teppe!

  Kommentarer:  
  1. Åhhhh... for en nydelig katt!! Utrolig fine bilder!! :)
    Kommentert av Anette  ::  09-01-2006 @ 17:30:42
  2. Hei! Så flotte bilder - er det noe DU kan så er det bilder! Men det var jo ekstra morsomt å se når hun kom inn fra turen ute, .... å så SKULLE bort å gi deg en klem! (se jeg er på nett igjen!!!!) klem
    Kommentert av Tone  ::  10-01-2006 @ 21:31:50
  Gi din kommentar:  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!