: som dagene går.. <-- -->

  16-01-2006

Jeg får altså ikke sove!

      Tastet ned klokken 05:00:20 og lagret under: 

josefine Husker du så langt tilbake som -78? Da en liten nesevis jentedukke på NRK klaget sin nød til ulike barnevakter? Hun fikk heller ikke sove, sa hun - men det tok aldri så veldig lang tid før programmet var over - da hadde hun snakket fra seg og sovnet sikkert som en dupp!

Nå er det altså JEG som ikke får sove, men JEG har jo ingen barnevakt som jeg kan prate hull i hode på for det! Ikke har jeg noen jeg kan vekke med spørsmålet: "Sover du?".

Rett og slett kjedelig er det! Og så må jeg jo være stille slik at de som FÅR sove og skal på jobb tidlig - ikke blir vekket på denne tiden av døgnet! Nå er jeg tom for ideer på "stille gjøremål" også - og å lese noe er ikke riktige tiden heller! Data frister heller ikke på denne tiden av døgnet, tro det eller ei, men har man ikke noe å gjøre så kan det jo være et greit tidsfordriv da.

Og da var det altså at Josefine dukket opp i hukommelsen, langt bakfra et sted. Jeg husket jo ikke navnet - men visste nøyaktig hvordan hun så ut - og etter litt googling fant jeg henne i en brosjyre for Caprino . Du har det jo litt lettere da, som finner henne her hos meg!-)

Men jeg får altså ikke sove likevel, og jeg aner ikke hvorfor! For bare noen timer siden holdt jeg på å sovne bak avisen, og var nesten på vei i seng. Men etter en time i sengen hadde jeg visst fått nok og lå lys våken og bare ventet på at morgenlyset skulle komme. Grusomt kjedelig på denne tiden av året, det blir jo ikke lyst før langt på dag! Derfor stod jeg like godt opp igjen.. og her sitter jeg og irriterer meg.. og ser frem til at kvelden kommer.. for DA skal jeg sove da!

[ Et søk på Google på setningen "jeg får ikke sove" gav meg 983 treff så det kan virke som om jeg ikke er alene om problemet…. Men jeg får jo ikke sove noe bedre for det!-) ]

  Kommentarer:  
  1. Huff da... ikke noe kjekt å ikke få sove! Jeg pleier alltid å ty til bøker jeg da, når jeg ikke får sove, eller surfe på nettet, men ingen av disse tingene fristet deg ser jeg jo... Har du prøvd å ligge i mørket å synge alle de gamle sangene som du kan huske? Det gjør jeg til stadighet! Hehe... Og det er jammen godt det er bare meg som hører det! ;) Håper du har funnet søvnen igjen... :)
    Kommentert av Anette  ::  17-01-2006 @ 21:58:22
  2. Tror helt sikkert ikke å synge ville ha gjort det bedre, ville nok fått både barn og nabolag på nakken!-)
    Men søvnen kom tilbake - takk og lov!
    Kommentert av Svein  ::  17-01-2006 @ 23:08:06
  Gi din kommentar:  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!