: som dagene går.. <-- -->

  20-01-2006

Det snør, det snør..

      Tastet ned klokken 22:13:01 og lagret under: 

Så kom omsider snøen! Ikke det at jeg har savnet den så veldig mye da, men litt 'postkortsnø' på trær og busker er jo fint da.Snø1 Denne gangen har vi - i likhet med resten av landet - fått hele vinteren på en gang, med de ulemper det medfører. Måke snø er greit nok, men 3 - 4 ganger pr dag er litt i overkant, særlig når snøen er tettpakket og tung, og brøytebilen har laget en uoverstigelig kant der snøskuffen skal tømmes.

En tur til Sørlandsparken på tidlig kveldstid viste seg tidlig å være en veldig lite fornuftig valgt aktivitet. Aldri har jeg sett slike dype hjulspor - i befolket område! Biler stod på kryss og tvert, motsatt vei, feil fil, ryggende, spinnende - og bom fast! Men jeg klarte å komme meg frem - og tilbake - uten uhell, og var veldig glad da jeg kunne lukke garasjeporten etterpå.Snø2 Skal likevel ikke klage, vi har strøm, mat i huset, åpne veier og stabil kontakt med verden - og det er jo ganske koselig å sitte inne og kikke ut!-)

Alt har likevel en bakside, etter snø kommer som regel regn... og det blir ikke et like pent syn...

  Kommentarer:  
  1. Ser flott ut! Det er bilder fra hagen din, ikke sant? Jeg er ikke så glad i snø, men akkurat når den henger slik på trærene så må jeg innrømme at det er ganske fint! Har du hatt problemer med stømmen også? Har jo sett på nyhetene at det er mange på sørlandet som har hatt det i de siste dagene...
    Kommentert av Anette  ::  21-01-2006 @ 13:02:13
  2. Pent er det jo, må innrømme det!-)
    Heldigvis har vi ikke hatt strømbrudd - eller andre plager, og da er det jo ikke så ille.
    Kommentert av Svein  ::  21-01-2006 @ 13:42:35
  Gi din kommentar:  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!