: som dagene går.. <-- -->

  26-01-2006

Er du sur?

      Tastet ned klokken 22:23:50 og lagret under: 

Eller er du sinna, irritert, syk... eller det som verre er? Får du av og til slike spørsmål? Og hvis du IKKE er det - så blir du det helt sikkert da! Og er du litt sur, litt irritert,litt sinna så blir det ikke bedre etter spørsmålet! Og får du spørsmålet "er du syk" - begynner i hvertfall jeg å føle meg i litt dårlig form - eller begynner å lure på hvordan jeg ser ut? Hvorfor skulle jeg ellers fått spørsmålet?

Hva er egentlig hensikten med spørsmålet? For å muntre opp personen du spør? Jeg tror det finnes bedre måter å gjøre det på!
Hvis du bare vil gi melding om at du har fastslått en sinnstilstand du ikke liker - så er det vel bedre å si at du ikke føler deg komfortabel med situasjonen... det har en mye bedre effekt..

Men kanskje det bare er meg som føler det på den måten?

  Kommentarer:  
  1. hehe helt enig. Ingen ting er som å stikke hodet ut av døren en dag du egentlig føler du burde ha blitt under dyna.... for så møtte "naboen", som så vakkert smiler med en bekymra mine...."huff i dag ser du ikke bra ut, hvordan har du det"... DA er det UTROLIG befrinde å svare med et like "vakkert" smil - "jo takk, hadde det bra til du kommenterte DITT inntrykk". Kanskje ikke så pedagogisk svar, men pokker så befriende!!! hehe GOD HELG!
    Kommentert av Tone  ::  27-01-2006 @ 13:46:11
  2. Huff... det har du jammen helt rett i! Hehe... ikke noe kjekt å få slike kommentarer nei :)
    Kommentert av Anette  ::  02-02-2006 @ 15:13:03
  Gi din kommentar:  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!