: som dagene går.. <-- -->

  10-02-2006

Våken? Nå?

      Tastet ned klokken 00:27:03 og lagret under: 

Å ha en liten, bestemt og utspekulert pus i huset har sine bakdeler! I dag ble jeg vekket grytidlig av intens skraping på døren til soverommet, etterfulgt av en mjauing så sørgelig at en skulle tro hun holdt på å omkomme på utsiden! Jeg visste naturligvis at hun bare ville ut – og at hun dermed ville inn igjen etter 5 minutter, så da var det ikke engang noen hensikt i å forsøke å legge meg igjen.

Greit nok å komme seg opp tidligere en jeg hadde tenkt, fikk jo gjort en del jeg ikke hadde planlagt.. men det ble mindre søvn enn jeg hadde beregnet da jeg la meg – noe jeg merket utover dagen. Så da dagens jobb var unnagjort og jeg hadde fått dempet sulten var sofakroken et veldig fristende sted. Det er litt kaldt her for tiden, så et godt teppe var ikke av veien – noe pus naturligvis synes var ekstra stas, hun var på plass umiddelbart.

Visste du at søte pusekatter kan snorke? Min kan, og det virker veldig søvndyssende skal jeg si deg! Det tok derfor ikke lange tiden før jeg lot avis være avis og slo følge med henne inn i drømmeland. En liten høneblund er ikke av veien – men av og til blir den litt i lengste laget – og det ble den i kveld, og da tar det noen timer før jeg våkner igjen.. og det er derfor jeg sitter her nå – lys våken!

Nå har det ikke vært helt bortkastet tid heller, da jeg omsider våknet fikk jeg løst et lite kode-problem jeg fant i løpet av dagen!

[ Du kan hoppe over dette avsnittet hvis du ikke er interessert.. ]

Du har kanskje lest før i bloggen min at jeg har hatt problemer med mp3 arkivet mitt. Hadde problemer med å få systemet til å godta ”Æ, Ø og Å”. Du husker kanskje også at årsaken var at jeg brukte en engelsk utgave av Windows XP på min ”hovedmaskin” og den laget noe krøll ett eller annet sted, brukte jeg norsk utgave kom ikke feilen. Hittil har jeg – via en lang omvei – løst problemet, men det var litt tidkrevende – og utrolig kjedelig. Siden jeg nå måtte installere windows på nytt, valgte jeg derfor norsk utgave på hovedmaskinen også – og alt var såre vel.. helt til jeg kikket på siden min i Internet Explorer! DET var jo ikke noe nytt – men jeg ble litt overrasket likevel, og enda mer motløs ble jeg da jeg oppdaget at Opera heller ikke klarte å vise siden riktig. Og når Firefox taklet dette utmerket visste jeg ikke helt hvor jeg skulle begynne å feilsøke. Ingen stor feil, bare albumbildene som ikke kom frem – men det er de små feilene som er mest rriterende. Tilfeldigvis - og heldigvis – fant jeg årsaken ganske raskt, og da var det forholdsvis enkelt å rette den opp også.

Løsningen var å få endret "Hadde månen en søster" til "Hadde%20m%E5nen%20en%20s%F8ster". Og hvis du tror jeg nå sitter og endrer dette i navnet på alle berørte filer – så tar du feil. Ved hjelp av php og rawurlencode() gjøres det nå helt automatisk når siden hentes frem, både på artist- og albumnavn, på de stedene der problemet dukket opp.

[ Hvis du valgte å hoppe over "kodeproblemet" mitt, kan du begynne å lese igjen her!-) ]

Så helt bortkastet har ikke kvelden vært, men det begynner å bli lite igjen av natten! Har likevel et oppdrag til før jeg finner veien til sengen og begynner å telle sauer: Pus skal luftes! Jeg har ikke tenkt å bli vekket like grytidlig som i dag/går, så hun får gjøre seg ferdig NÅ!

( Jo da, jeg har sagt det til henne før også – men jenter er jenter! )

  Kommentarer:  
 1. "men jenter er jenter!" Pjaaaaaaahh!! :P Hehe... jeg holder med katten jeg for min del... Hun hjelper deg jo bare til en mer normal døgnrytme. I mine øyne i alle fall ;)Og ja... en av kattene mine snorker også - det er utrolig morsomt... og veeeeldig søtt :) Hun drømmer veldig voldsomt også... og det hender ofte at hun våkner opp med et Mjau! og løper rundt i leiligheten for å finne meg, så hun kan få "fortelle" og bli trøstet litt... Katter er virkelig rare og søte dyr :) Ha en fin dag!
  Kommentert av Anette  ::  14-02-2006 @ 13:15:45
 2. Takk, min døgnrytme er da helt normal;-)
  Jeg ville jo bare sove litt lenger, bare 5 minutter... eller en time!-) Men de siste dagene har hun tatt til fornuften, nå er det jeg som vekker henne!
  Kommentert av Svein  ::  15-02-2006 @ 00:18:59
 3. Hmmmmmmmmm... ikke bra, nå må den katten skjerpe seg!! Hehe... ;) De er jo nattdyr, ikke sant?? ;)
  Kommentert av Anette  ::  17-02-2006 @ 12:44:27
  Gi din kommentar:  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!