: som dagene går.. <-- -->

  17-02-2006

Skiftende skydekke!

      Tastet ned klokken 09:49:41 og lagret under: 

Å bo i dette landet er i hvert fall ikke kjedelig, og da tenker jeg først og fremst på været! I går var det sludd, så regn, mer sludd, og veldig mye mer regn.. og jeg tenkte at NÅ forsvinner heldigvis all snøen i løpet av natten! snø snø snøSom en ekstra liten bonus fra den som styrer været fikk vi en liten oppvisning med lyn og torden før mørket senket seg.

Av en eller annen grunn forbinder jeg lyn og torden med varme kvelende sommerdager, tørt gress og svette kropper. Det siste fordi det alltid ble et kappløp med tiden for å få det som var tørt i hus før regnet kom. Torden og snø er ganske vanlig her – men jeg får det fremdeles ikke til å stemme, selv etter så mange år i denne landsdelen.

Nok om det, snøen har ikke blitt borte i løpet av natten, snarere tvert imot. Og når brøytebilen har vært her og laget en fin, høy brøytekant foran garasjen min betyr det at jeg må frem med sørlandsskuffen igjen! Slikt arbeid gjør underverker for armer og rygg, godt jeg har en hel helg å komme meg på!

  Kommentarer:  
 1. Hehe... så kooooselig med snø fremdeles? ;) Her er det ganske mildt og håp om vår i luften :) Jeg derimot, har lagt til sengs de siste dagene, med en voldsom forkjølelse og synes synd på meg selv... (slik bare en bergenser kan? Hehe... ;)) Håper du får en riktig fin helg, Svein! :)
  Kommentert av Anette  ::  17-02-2006 @ 12:39:34
 2. http://www.ryes.no/pages/produktsider/honda_snofresere.html eller et billigere tips....ned en trapp inn en dør - der møter du nok en eller to gutter/ungemenn....
  Kommentert av Tone  ::  20-02-2006 @ 19:10:56
 3. Tone: Du har jo sett garasjen min, jeg får da ikke plass til en snøfreser der?
  "ned en trapp, inn en dør" - joda, jeg tar hintet.. men de er så små og uskyldige da, kan jo ikke piske ut barna for å gjøre slikt arbeid!-)
  Fin ferie forresten? Det har vært så stille i innboksen min i det siste!-)
  Kommentert av Svein  ::  21-02-2006 @ 23:40:44
  Gi din kommentar:  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!