: som dagene går.. <-- -->

  21-05-2008

Gudene vet hva de gjør her...

      Tastet ned klokken 22:30:28 og lagret under: 

Spioner - eller "speidere" er vel kanskje mer korrekt - er stadig vekk innom siden min! Hva de gjør her er må gudene vite, men noe må de jo finne siden de stadig vekk kommer igjen - og bruker SÅ mye tid som de gjør.

SpionGreit nok, de er "roboter" og gjør bare det det har fått beskjed om å gjøre, men likevel! En skulle jo tro at de som hadde programmert disse "bottene" kunne gjøre de såpass intelligente at de tok lett på en side som min. Selv om jeg har lagt klare og tydelige retningslinjer i "robot.txt" filen - som de så langt jeg ser holder seg til - bruker de uforholdsmessig mye tid her.

Ikke det at det gjør meg noe, men så ivrig som de er skulle en jo tro at antall "normale" besøk ville bevege seg oppover for hver dag som går... noe det ikke gjør. Jeg HAR "normale" besøk også - det er ikke det, men det står liksom ikke i forhold til alle besøkene fra Google!
Dessverre - eller heldigvis - alt ettersom...

De besøkene jeg liker minst er likevel disse som driver og fyller skriver kommentarer på endel utvalgte plasser, det være seg gamle blogginnlegg, foto eller kunstgalleriet. Hvorfor noen tror at bloggen min er et egnet sted for å reklamere for viagra og andre tvilsomme potensfremmende midler, penisforlengere eller private soveromsbilder av Britney Spears(!) overgår min forstand, og der kommer dette med intelligensen inn igjen.

Det er altså mulig å lage robotprogram som klarer å fylle ut et skjema på nettet automatisk, men klarer likevel ikke å gjøre det såpass smart at de finner sider hvor reklame for slike produkter ville hatt en viss effekt! Plagsomt er det uansett; å renske bort uønskede kommentarer fra databasen er ikke akkurat det gøyeste jeg vet!

Så - da må jeg vel finne på noe lurt igjen da, for å holde i hvertfall den type roboter borte. Så får heller de andre - de "snille" - holde på med det de gjør, hvis de synes det er gøy så gjerne for meg...

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!