: som dagene går.. <-- -->

  31-05-2009

Random - eller helt tilfeldig

      Tastet ned klokken 23:54:20 og lagret under: 

Vanligvis - når jeg trykker på "Play" knappen på mp3-spilleren min - har jeg først valgt en artist, så et album... men i går trykket jeg visst litt for hardt på knappen og den spratt ned til "random" funksjonen. Kunne jo selvsagt ha gått tilbake, men gjorde det ikke - kanskje varmen!-)

øreplugg og myggVanligvis - når albumet jeg har valgt er ferdig, velger jeg en annen artist... eller avslutter musikkøkten. Men i går - da jeg startet "Random" - altså tilfeldig avspilling - tok det jo aldri slutt! Musikken fortsatte og fortsatte, og dagen gikk.

Det mest utrolige var at jeg ikke ble lei, eller at et spor var så ille at jeg ikke orket å høre på det. Vel, det siste er vel ikke så rart egentlig, siden jeg har lagt inn musikken selv, men likevel. Men at sporene gikk så godt sammen hadde jeg ikke ventet.

Musikksmaken min går over et vidt spekter - og jeg hadde liksom ikke trodd at The Killers ville gå godt sammen med Kari Bremnes - eller Kent, Duffy eller Vamp. Men i mine ører gikk det helt utmerket, en liten overvekt av Kari Bremnes av naturlige årsaker selvsagt, men det gjorde heller ingenting. Med 485 spor å velge mellom ble ikke repetisjonene påtrengende.

Av før nevnte grunner har jeg aldri opplevd at spilleren går tom for strøm... eller det har jeg jo, det jeg mener er at jeg aldri har kunne fastslå hvor lang spilletid det er på et fullt batteri. Det fikk jeg nå - faktisk 9 timer! Neida, jeg gikk ikke med proppene i øret i ni timer i går, den gikk tom etter noen timer i dag! Godt jeg hadde et reservebatteri liggende.

Og i løpet av all denne musikken har jeg sugd inn sommerdagene! Varmt og godt, ingen vind og veldig lite som kunne forstyrre. Ruslet rundt i hagen, plukket litt i bed, luket ugress... eller satt meg ned i skyggen... eller solen, alt ettersom. Forresten litt dumt å ha musikk i øret hele tiden også, fikk jo ikke høre så mye av fuglesangen og alt annet som foregikk rundt meg...

Forresten, det var ikke "Random" det het, det var "DJ" - men det går ut på det samme, og jeg tror faktisk jeg skal begynne å bruke det valget litt oftere!-)

Joda, det VAR litt dumt å stenge alle lyder ute hele tiden, så i dag har jeg vekslet litt på det. En STOR bakdel med musikk i øret er at jeg ikke kunne høre myggen "zoooom" seg inn på meg, noe som har resultert i endel "praktfulle" stikk, på de mest kløete steder! Så kanskje jeg må kutte ut ørepropper når jeg ferdes i myggbefengte områder. (i skyggen altså!)

Lurer på om det er mygg på Sardinia? Skulle kanskje ha sjekket det før flyet ble booket... men hvem tenker på mygg i februar!

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!