: som dagene går.. <-- -->

  17-09-2009

Hvorfor nettopp DA?

      Tastet ned klokken 21:07:03 og lagret under: 

De av dere som kjenner meg vet allerede at jeg er en STOR beundrer av Kari Bremnes. Ikke det at jeg går rundt med musikken hennes på øret hele dagen eller at jeg sover i et rom med vegger fulle av bilder av henne... Men av og til - eller ganske ofte - viser jeg WinAmp veien til mappen "Bremnes, Kari" og trykker på "Random" knappen.

DarkSeason Utrolig nok har ingen i denne byen hatt nok interesse for å booke henne inn på en konsert! Hun har vært på "merkelig" steder som Lyngdal, Arendal og Sandnes... men Kristiansand? Neida! Det vil si: Helt til nå!

"Dark Season" - en "festival" som foregår her i byen hvert år - sånn i ... oktober/november en gang - hovedsakelig for å holde liv i Bjøro Håland tror jeg... men i år har de faktisk booket noen artister også jeg har interesse av. Som f.eks Silje Nergaard og Kari Bremnes!

Men når noen nå omsider har sett lyset - er det bare SÅ typisk at det er på en dag som allerede er krysset ut i min kalender! Jeg kunne jo ikke vite at Kari Bremnes skulle komme hit - da jeg bestilte billetten til Sicilia! Og uansett hvor stor "FAN" jeg er - så kommer det ikke på tale å booke om! Får heller ha øreproppene plugget inn hele veien hjem!

Eller, når jeg tenker meg om, kanskje jeg rekker hjem likevel? Med vinden i ryggen og en kjøretur sånn litt under grensen for å miste lappen KAN det gå... særlig hvis jeg dropper dusjen mellom...

Det hadde på en måte satt prikken over i-en på en fantastisk ferietur. Joda, jeg VET at den delen blir perfekt, så jeg kan fint si det allerede nå!

Skal vi se, hvor var det nå de solgte de billettene da...

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!