: som dagene går.. <-- -->

  25-09-2009

Litt skryt skader vel ikke...

      Tastet ned klokken 22:09:25 og lagret under: 

En gang i løpet av sommeren en gang kom et kraftig tordenvær innover byen, og på et av stedene den passerte traff lynet det som var å treffe - virket det som. Et helt nabolag ble utslettet - eller i hvertfall det som var av elektriske apparater. Eller - endel av den typen - en må jo alltid trekke fra litt i historiene en hører.

hp-supportMen uansett, et av apparatene som ble skadet var en HP printer, og den dukket etter en stund opp på jobben. Den stod egentlig ikke i veien, men var utrolig irriterende å ha stående der.

Det viste seg at eieren hadde værti kontakt med det som var av support - men på de gale plassene viste det seg, og telefonsupport til HP gav ingen resultater... Årsaken til det kan jo ligge på begge sider, uten at jeg skal gå inn på det her!-)

Nå dekker vel neppe produktgarantien lynnedslag i det elektriske anlegget, det går vel heller på innboforsikringen, men så billige som slike apparater er kommer det jo ikke over egenandelen. Så slik sett hadde nok vedkommende funnet den riktige løsningen: Kjøpe en ny printer!

MEN - altså, jeg har vondt for å kaste ting som i utgangspunktet ser helt ubrukt ut... så jeg tok den med meg hjem. Pakket den ut og plugget strømkabelen inn. Og helt som eieren hadde sagt: Den virket ikke. Det var rett og slett ikke lys i strømadapteret.

En kjapp mail til HP-support, hvor jeg beskrev problemet, svarmail dagen etter - kunne jeg sende kopi av faktura? Ny mail til HP-support med kopi av faktura, og noen dager etter lå en ny strømadapter i postkassen min.

Dessverre var ikke det løsningen heller, det kom strøm dit, men ikke til printeren, bare et lite blink - og så ble alt svart.

Ny mail til HP-support med beskrivelse av hva som skjedde - eller rettere sagt: Det som ikke skjedde. Svar derfra dagen etter: "Dette var nytt, har aldri vært borti det problemet før! Løsningen bli at vi sender et erstatningsprodukt!"

Slett ikke ille, ingen beskjed om å levere printeren til et verksted for å fastslå hva årsaken kunne være. Kanskje ikke så rart når en tenker på prisen på en servicemann i en time! Ca to printeren av samme typen!

Da erstatningsproduktet fra HP dukket opp, levert på døren av UPS - dvs Bring - direkte fra Tyskland, viste det seg i tillegg å være en nyere utgave... og den virket! Skal innrømme at jeg kjente et lite stikk av dårlig samvittighet da jeg pakket den opp, jeg hadde jo ikke nevnt med et eneste lite ord at det muligens  kunne være tordensværet som var årsaken... Men jeg er jo ingen teknikker - og det var opptil flere elektriske apparater i huset som IKKE hadde sluttet å virke, så...

Greit, denne supportsaken var kanskje litt på kanten fra min side, men det er ikke første gangen jeg benyttet meg av tjenesten. Både telefon og mail har fungert like godt hver gang og jeg har alltid blitt fornøyd med resultatet.

I motsetning til supporten på min bærbare pc, som er virker å være fraværende. Det firma har et forum hvor en kan stille spørsmål - men de eneste som svarer - er andre brukere med samme type problemer! 

Så - hvis du trenger en printer og vil være sikker på at du får support hvis du trenger det - velg HP. Det er lite trolig at du opplever problemer, men hvis du gjør det - så får du hjelp!

Noen som trenger en All-in-One printer?

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!