: som dagene går.. <-- -->

  10-05-2010

I utakt med verden! Eller?

      Tastet ned klokken 23:19:56 og lagret under: 

Enten er jeg fullstendig i utakt med verden - eller så har jeg bestilt feil programpakke - eller valgt feil leverandør. Tror ikke det kan være de to siste, siden omtrent alle jeg kjenner har samme pakken, så da må det vel være meg?

TV-kanalerSnakker om tv-programmer altså, eller skal jeg heller si mangel på programmer? Vanligvis slår jeg bare av tv'en når jeg ikke finner noe som fenger, men av og til, som i kveld, hadde jeg ikke ork til annet enn å sløve foran et - ikke nødvendigvis godt - men "OK" program. Om nødvendig - flere. Og som vanlig besto utvalget av repriser, og repriser av sløve programmer om megafabrikker, haier, ekstreme maskiner, "villmenn" i villmarken, farlige dyr, en eller flere teite serier og kokkekonkurranser og det som verre er.

Det er jo forståelig at gode programmer blir sendt på nytt, men annenhver uke? Og er det virkelig SÅ interessant å kikke på alle disse "reality" programmene? Det er jo ikke mye "virkelighet" i slike program uansett... eller er det jeg som tar feil? Er vel muligens ikke rette personen til å felle en dom over noen av den slags program, har bare sett bruddstykker innimellom, men ingen av disse bruddstykkene har fristet meg til å kikke videre.

En annen ting som irriterer meg noe ... veldig, er unødvendige brudd i programmer. Irriterende nok når det kommer en reklamepause, fylt av reklame... jeg liker ikke det heller, men når avbruddene fylles av reklame for andre program på samme kanal, program som skal komme etterpå eller i neste uke... da blir det bare irriterende. Hvis jeg omsider finner et program som "frister" meg, og programmet varer 1 time... kan jeg uten videre regne med at det vil bli oppdelt i minst 4 "bolker" før det er ferdig.

Å dele et program opp i 15, 10, 15 og 5 minutter ser ut til å være et "normal" opplegg i de fleste kanaler, og "reklamepausene" blir lenger jo lenger ut i programmet du kommer. Hvorfor de putter inn en lang pause når det gjenstår 5 minutter av programmet er meg en gåte... men hvis du har lest helt hit forstår du sikkert at det ikke er mye av opplegget jeg forstår uansett.

Det virkelig rare er at alle kanalene ser ut til å ta pause på samme tidspunkt! Noe som betyr at når du trykker på knappen skifter du bare til en annen reklame! Og så klikker du videre - og går glipp av starten på det programmet du egentlig kikket på. Eller - du gjør egentlig ikke det, de fleste programmer har en liten "oppsummering" av det som skjedde rett FØR reklamen, i tilfelle du skulle ha glemt alt i løpet av 5 minutter!

Men nå gidder jeg ikke å irritere meg mer! Av med tv, på med musikken og frem med pc'en og få skrevet av meg irritasjonen! Veldig greit med egen blogg, kan skrive det jeg vil - og så kan du velge om du vil lese, eller gå til en annen "kanal".

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!