: som dagene går.. <-- -->

  11-01-2011

Snøras! Her?

      Tastet ned klokken 21:22:31 og lagret under: 

Greit nok, det er vinter - med alt det medfører av problemer, men SNØRAS hadde jeg likevel ikke forventet... jeg befinner meg tross alt i et ganske tettbygd strøk!

SnørasMen det er vel noe med været som gjør det, en dag må vi spa oss inn - neste dag må vi spa oss ut! Etter kulden kom mildværet og forvandlet snøen på veien til våt sørpe - som deretter frøs til blankpolert is...

Ikke lett å forsere bakken opp til huset mitt med piggfrie dekk på det føret, men så lenge det lå litt grus her og der - har jeg klart å "hoppe" meg i hus - hver dag!

I går kveld kom det en grei skur med regn - og det som var glatt - ble om mulig enda glattere! Som ved et under kom jeg opp bakken og klarte å svinge inn foran garasjen... eller "i retning av" er vel et mer korrekt ord. Måtte rett og slett stoppe for å korrigere meg inn igjen - men bilen ville liksom ikke stoppe der jeg ville... Uten min hjelp gled den sidelengs i feil retning og først da kun noen små millimeter gjenstod før den nådde naboens hagemur fant den roen! Den fant roen - jeg fant den ikke!

Siden det virket som den hadde slått seg til ro der - og den uansett ikke kunne komme lenger enn til hagemuren - satte jeg kursen mot sandkassen kommunen så velvillig har plassert nederst i bakken. Det er ikke lange veien - normalt sett - men på blank is tok det sin tid - både å komme til og fra.

Likevel, jeg kom meg da "hjem" og etter å ha "grust" veien frem mot garasjen - og under det som var av hjul - smatt bilen på plass der den skulle - problemfritt! Det var nesten FOR lett!

Men det var dette med snøras da! Egentlig heter det vel "takras"... som også virker litt feil siden det ikke er et ras av tak... bare et ras FRA taket....

Men det var altså all snøen som var igjen på garasjetaket som raste ned... og siden all snøen som var igjen der lå på min side av garasjen - havnet alt sammen foran MIN garasje! Og den bestemte seg for å rase - nettopp da jeg hadde satt meg i bilen for å rygge ut!
*@#%?##¤¤¤*
Det var nesten er enn jeg hadde rygg til!

Jeg kom 5 minutter for seint på jobben i dag!

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!