: som dagene går.. <-- -->

  15-10-2011

En viss utvikling

      Tastet ned klokken 23:00:33 og lagret under: 

Gikk gjennom "roteskuffen" min i dag... kjedelig, men det må gjøres innimellom. En vet jo aldri når lyset brenner ut - og jeg vil helst ikke ha for mye rot liggende igjen etter meg! Men hovedgrunnen var jo selvsagt at jeg var på jakt etter ett eller annet viktig jeg ikke kunne finne...
PC 486-33Vet ikke hva som havner i din "roteskuff", men i min havner en mengde ulike saker og ting jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med - men ikke helt våger å kaste... det kunne jo være jeg fikk bruk for det! Eller det kan være ett eller annet jeg aldri kommer til å få bruk for - men ikke orker å kaste - av sentimentale grunner. Eller det kan være jeg rydder huset... og ute av syne...

Men altså - mellom skrot og gamle minner - kom jeg over en side fra et eller annet datablad. Først forsto jeg ikke hvorfor jeg hadde samlet på det så jeg la det i søppelhaugen... men samtidig snudde jeg det oppned og dermed så jeg også årsaken til at jeg hadde nappet det ut av bladet. På baksiden var det en pen liten samling med annonser for ulike pc-pakker, blant annet den du ser ved siden av denne teksten.

Bladet må ha vært fra ca 1990, og det et tydelig at verden har gått fremover i løpet av disse årene! Og SÅ mye fremover! Denne var toppen av hva som kunne leveres på den tiden - til "normale" forbrukere... og vedkommende måtte altså ut med 30000 blanke kroner! Noe som skulle tilsvare omtrent 46700 i 2011 kroner! Vet faktisk ikke om det er mulig å kjøpe så dyre pc-er i dag!

Vi kan jo selvsagt trekke litt på smilebåndet når vi leser spesifikasjonene på denne maskinen i dag, harddisken er vel mindre enn selv de billigste minnepennene en får kjøpt nå. Og ikke et ord om Windows! Du får MS Dos... og "vår unike programpakke"... men dessverre står det ikke et ord om hva pakken består av eller hva som gjør den så unik. Synd igrunn, hadde vært morsomt å se hva som var "in" på den tiden!
Og hvis jeg hadde tenkt å bruke 30 store lapper på en pc - ville jeg nok likt å visst hva pakken virkelig inneholdt... eller?

Sånn, nå har jeg datamimret litt, og skuffen er ryddet... uten at jeg fant det jeg var på jakt etter. Men siden jeg ikke helt vet hva det "viktige" var - spiller det jo ingen rolle, jeg fikk i det minste utrolig god plass i skuffen igjen!

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!