: som dagene går.. <-- -->

  26-12-2011

Musikk og musikk...

      Tastet ned klokken 10:32:43 og lagret under: 

Jeg lurer av og til på hvorfor jeg stadig vekk driver og legger til album i musikksamlingen min! Det er jo mye enklere å starte opp Wimp - eller Spotify - og få tilgang til det som måtte finnes der... til enhver tid! Bortsett fra enkelte artister da, som av ulike grunner ikke er "spillbare"...

musikk og musikkTja, først og fremst er det blitt en vane... og verken Wimp eller Spotify var født da jeg digitaliserte all musikken min! Og det er fremdeles enklere å kopiere over det jeg ønsker av musikk fra pc til telefonen enn å knote med andre program. Kall meg gjerne gammeldags, men synes fremdeles det er litt vel råflott å bruke penger på å streame musikk over telefonlinjen...

Er klar over at en kan laste ned musikk for "offline" bruk, men... det blir litt knotete det også... synes jeg.

Bruker likevel Wimp og Spotify endel, først og fremst for å finne ny og spennende musikk... noe som ikke alltid er så lett i noen av disse programmene. Når jeg går inn der - får jeg som regel opp "topplisten" - og det som finnes der strømmer som regel ut fra en radio nær deg hver dag! Slik sett er det mye mer spennende å gå inn på CD Baby  der det aller meste er ukjent og nytt. Du kan bla deg rundt med åpent sinn, høre på smakebiter av spor og album - og hvis du finner noe du liker - kan du kjøpe det direkte derfra.

Og så hender det jo selvsagt at en finner ting helt tilfeldig, eller blir gjort oppmerksom på et album du bare MÅ høre... Av og til klaffer det - og du har plutselig fått en ny favoritt!

Så hvis du nå skulle føle litt behov for noe annet enn julesanger fra høytalerene - kan du logge deg på Wimp eller Spotify og søke opp "Lesiëm" (mulig du må/kan skrive "Lesiem" også..) og klikke på albumet "Times". Hvis du klarer å høre hele - kan du søke videre, prøv "Amethystium" - albumet "Isabliss".

Ikke partymusikk, legg deg på sofaen, lukk øynene og slapp av.... og ikke minst: Husk det med "Åpent sinn".... God fornøyelse!

  Kommentarer:  
 1. Jøss. Bra musikk. Og nå hører jeg musikk mens jeg jobber på nett. Stilig.
  Kommentert av Hildegunn  ::  27-12-2011 @ 21:49:00
 2. JØSS??? Trodde du visste jeg hadde god (musikk)smak! Men godt jeg kan opplyse deg innen musikkens verden;-)
  Kommentert av Svein  ::  27-12-2011 @ 22:42:22
 3. Neida, har aldri tvilt på din gode smak, uansett hva det gjelder. Men "Jøss" var egentlig ment på meg selv som fikk det til.Og har fått enda en utfordring! Ny mobil....
  Kommentert av Pensjonisten  ::  28-12-2011 @ 15:56:42
 4. Dine ferdigheter innen dataverden har jeg da aldri tvilt på! Og du takler nok fint en ny mobil også, pensjonist eller ikke;-)
  Kommentert av Svein  ::  28-12-2011 @ 21:02:24
 5. Takk!
  Kommentert av Pensjonisten  ::  30-12-2011 @ 10:33:51
  Gi din kommentar:  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!