: som dagene går.. <-- -->

  01-01-2012

Dag 1 går mot slutten...

      Tastet ned klokken 23:24:30 og lagret under: 

365 dager igjen! Godt å vite at det er så mange dager igjen av året, da gjør det jo ikke noe at jeg har surret meg gjennom den første dagen! I morgen... skal jeg derimot begynne på et nytt og bedre liv! Trur eg...

Hurtigruta... i dag ogsåNeida, det blir vel det vanlige tenker jeg. Jobb og andre helt normale gjøremål. Har ingen planer om spennende prosjekter - hverken på ute- eller hjemmebane! Har heller ikke planer om å begynne med noe nytt... eller kutte ut noe av det gamle! Så slik sett spiller det ingen rolle om året er endret til 2012!

Når en likevel skal sløve seg gjennom dagen, er det greit å gjøre det med en bærbar pc på fanget. Hoppe fra link til link, uten en rød tråd i det hele. Gamle "nyheter" blir som nye når en ikke har fått de med seg før, på alle områder. Faren er jo at du tror du finner noe helt nytt... men hvis du bare husker å kikke på datoen under overskriften går det bra!

En av "nyhetene" jeg kom over i dag - var en kortversjon av NRK-programmet "Hurtigruten ". Fikk ikke med meg mer enn ett minutt da det gikk "live" - og siden det minuttet besto av bare sjø... syntes jeg det ble litt for kjedelig. Men nå har du altså muligheten til å se hele programmet i løpet av fem minutter! Artig, selv om det neppe blir like stor suksess som originalen.

Ja, og som vanlig var statsministeren på skjermen... Ikke ille det heller!

Egentlig ville jeg bare si takk for at du fremdeles stikker innom, ha et fint år videre!

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!