: som dagene går.. <-- -->

  03-01-2013

Ingenting passer inn!

      Tastet ned klokken 23:00:17 og lagret under: 

Allerede kommet tre dager inn i det nye året... og fremdeles er det ingenting som passer inn der jeg hadde tenkt det skulle passe inn! Eller, det jeg hadde tenkt skulle passe inn, passer ikke inn på den plassen jeg hadde avsatt til det som skulle inn! Forvirret? Jeg også!

Det begynte egentlig med noe så "uskyldig" som en mus - eller flere - på loftet! Gnagende lyder er ikke helt det jeg ønsker å høre derfra, så jeg gikk til innkjøp av noe som kunne få slutt på ulydene! Plasserte de ut... med ost, og glemte det hele noen dager... men da jeg omsider kom på det - var alle fellene fulle! Innkjøp av flere feller, ny utplassering, neste dag - fullt igjen. NÅ - begynte jeg å bli en smule bekymret... både over antallet - og plasseringen. For å komme opp på loftet... måtte de gjennom kjelleren min, og hvor mange måtte det ikke være DER? Når det var så mange OPPE?

Feil kartNå høres det jo enklere ut å plassere musefeller i kjelleren enn på loftet... men da har du ikke sett min kjeller... av typen kryp/blind... og ikke det jeg vil kalle "lett tilgjengelig". Men jeg fikk nå puttet inn noen feller der også... og fangsten var god... og samtidig minket antall døde på loftet... og etterhvert var fellene tomme - hver dag.
I mellomtiden hadde jeg blitt temmelig lei av den kronglete adkomsten til "kjelleren" min, og bestemt meg for at noe måtte gjøres. Hva - og hvordan - var derimot litt i det blå... men jeg hadde mange gode løsninger oppe til vurdering.

Og det var vel på det tidspunktet jeg "sporet av". Ikke med blindkjelleren selvsagt, men rommet utenfor. Fant ut at skulle jeg fikse DET - måtte jeg også fikse "det" og "det"... og mens jeg likevel var i gang kunne jeg jo fikse "det" og "det" også. Og før jeg visste ordet av det - vasset jeg i sagspon og verktøy til langt opp på leggen!

Vel, jeg hadde en visjon (!) om hva jeg skulle gjøre, og hvordan det skulle bli... og langsomt ble det hele lappet sammen igjen... Og det ble slett ikke så ille, egentlig. Ikke en rett vinkel, ingenting i vater? Pyttsann, bare små utfordringer, problemene begynt først da jeg skulle sette på plass "møblene" jeg skulle ha der. Det jeg hadde tenkt - og delvis kjøpt - passet rett og slett ikke inn! Og siden det ikke passet inn - var selvsagt alle nyoppsatte kontakter plassert på feil sted! Kartet stemte ikke med terrenget! GRUSOMT irriterende... og deprimerende... egentlig! Ingenting føles så unyttig som å stresse hjem et møbel, bruke timer på å skru det sammen... for å se at det ikke kan brukes! Eller, brukes kan det jo, men ikke der jeg hadde tenkt å bruke det - og der jeg kan bruke det - har jeg ikke bruk for det!
(Så skulle det være noe du mangler - ta gjerne kontakt!)

Det verste er at jeg ikke aner hvor ting gikk galt! Tror rett og slett jeg må ha hatt en feilkobling i hodet en periode - i området for "design og interiør". Eller - når jeg tenker meg om - muligens på noen flere områder også! Kan jeg ha fått en tidlig utgave av svineinfluensa? Det naturlige ville jo ha vært musesyke... men jeg kan ikke skylde på den... tror jeg.

Så - på den måten passet det egentlig greit å få et dårlig "øye" noen dager... eller uker, så slapp jeg i det minste å måtte gå rundt å SE på elendigheten! Uheldigvis har ikke hjernen tatt pause - i samme grad - så den har jobbet som en gal hele tiden - med et oppkomme av alternative løsninger og ideer! Uheldigvis for meg har den ikke kommet frem med en tilfredsstillende løsning på egenhånd... så jeg må vel "se" på saken... når jeg begynner å få litt bedre øyemål.

Det "morsomme"... eller tragiske om du vil, er at det jeg egentlig SKULLE fikse... adkomsten til kryp/blindkjelleren - forsåvidt er "fikset", men den siste finpussen gjenstår - fordi DEN skulle utføres med noe av det som ikke passet inn!

Men musene er i det minste borte!

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!