: som dagene går.. <-- -->

  11-05-2014

Fordi jeg fortjener det...?

      Tastet ned klokken 21:24:29 og lagret under: 

Innrømmer det gjerne, jeg synes det er gøy når noen viser at de er fornøyd med noe jeg har sagt eller gjort! Trenger ikke være så store greiene heller, et "Takk" eller et smil... skal ikke mer til for meg, er billig slik:-)

Vin og vinDet hender jo selvsagt at noen takker og bukker så en kunne tro en hadde reddet både liv og eiendom for vedkommende, for ingenting... og da blir det jo bare en smule latterlig. Og så er det disse "automatiserte" takkene - som altså ikke betyr noe, vedkommende har egentlig ikke peiling på hva han takker for... eller hvem han takker.
Og så alle disse andre - som skal fortelle deg hvor flink du er - som en del av en eller annen strategi! Fordi det er god politikk, fordi de har vært på kurs og blitt fortalt at det er slik det skal være.

Nei, det er ikke disse jeg synes er gøy... slike får det ikke til å rykke i en eneste liten fiber... Jeg VET jo når jeg har gjort noe bra, noe som kanskje er verdt litt "skryt" fra dem som er ansatt for å gjøre slikt... Og jeg vet når jeg har gjort det "lille ekstra" som kan kvalifisere til en litt større "takk" fra en kunde...
Men - sånn til daglig... så gjør vel jeg en helt grei og normal jobb - som de fleste andre rundt meg? Med andre ord - ikke noe som kvalifiserer til ekstra belønning... "Belønningen" sånn i det daglige - går jo begge veier, på en måte en byttehandel mellom kunde og selger... Jeg sier "Hei" og møter dem med et smil, de sier "Takk" og smiler når de går... Og vi har begge fått noe som gjør godt, og det koster ikke en krone! Enkelt, men vanskelig for noen...

Men altså, av og til skjer det jo - en kunde er bare SÅ fornøyd med det jeg har gjort... at det havner en gave i mine hender... Ikke helt etter "regelboka", men... så lenge vedkommende ikke har fått noen "fordeler" av min hjelp skulle jeg tro det er mulig å se gjennom fingrene med det.
Av og til synes jeg kanskje det er velfortjent... mens andre ganger... har jeg vel ikke gjort noe annet enn å bruke litt mer tid og litt flere ord på vedkommende... fordi det var nødvendig der og da...

Og det var nettopp en kunde av siste kategori som hadde vært innom og satt fra seg gaven - en dag jeg ikke var på jobb! Tar jo selvsagt imot, synes det var gøy... og siden "kunden alltid har rett" (o'sukk...) så har jeg helt sikkert fortjent det:-)

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!