: som dagene går.. <-- -->

  16-05-2014

Fridagen før fridagen før...

      Tastet ned klokken 22:26:03 og lagret under: 

Tenk, jeg klarte å klore til meg en fridag før fridagen... som igrunn var fridag for meg uansett! Slike bevegelige helligdager skulle aldri falle på en lørdag, den forsvinner jo på en måte! Som fridag altså! Men - dagen i dag var jo en helt alminnelig fredag - og jeg hadde altså fri!

dagen før dagenEller fri og fri, fysisk var det mer anstrengende enn å gå på jobb... men likevel, så lenge jeg kan ta pauser når jeg selv vil så er det jo fri likevel da:-) Har jo så mange planer for disse dagene... men det blir jo aldri slik at jeg klarer å komme gjennom listen. Skulle tro at jeg etter å ha fått så mange år på "baken" hadde forstått det nå, men - det har jeg altså ikke!
Men - terrassen er i det minste nyoljet i tide til nasjonaldagen, og det er ikke ille bare det! Dagen startet med overskyet vær - med utsikt til nedbør... så jeg våget ikke å sette i gang med det sammen... og allerede der sprakk planen min... Da uværskyene trakk vekk - var det bare å sette i gang... og da måtte jeg jo bare fortsette til jeg var ferdig... selv om solen plutselig spratt frem fra skyene og holdt seg der! Skal visst ikke olje i sol... men, gjort er gjort... og det LUKTER i det minste godt!

Slikt arbeid er så deilig avslappende... til tross for at knær og rygg skriker "pause"! Kosten går automatisk der den skal, en flytter seg dit en skal... en kan bruke hodet til å tenke på andre ting... Som at det er endel spikre som må opp og ut og erstattes med skruer, at her skulle jeg ha skurt grundigere, der vokser en løvetann i naboens plen og der kjørte sykebilen forbi... og hva var det nå jeg skulle sjekke på bilen igjen?
Og andre tanker som bare kommer... om alt mulig... Noen blir hengende en stund, kikket på i ulike vinkler, diskutert og kassert... og så forsvinner de og blir erstattet av en ny tanke...
Ting som har skjedd i det siste, eller for lenge siden, eller noe som skal eller kan skje i overmorgen - eller neste helg... ferien, konserten du skal på i juni... eller når det nå var... Alt mulig kan dukke opp, bli tenkt på, bli tenkt gjennom, bli tenkt ferdig... eller ikke. Men hodet blir i det minste brukt til noe... annet enn daglige rutinejobber
Det er jo terapi, herlig avslappende... nesten som å vaske opp:-)

Neida, du må ikke tro det har begynt å "rable" for meg... det er vel ikke SÅ rart at jeg LIKER å olje terrassen i timesvis? Neida, jeg er klar og tydelig i toppen... fremdeles:-)

Med den "lille" jobben unnagjort - kan jeg feire Grunnlovsjubileet og nasjonaldagen i morgen... godt fornøyd. Ja, ikke det at jeg skal gå i tog, vinke med flagg eller faner... Skal ikke spise is eller vaffel, ikke engang en liten pølse! Ikke det at jeg ikke bryr meg altså, men jeg kommer meg "dessverre" ikke ut... terrassen er fremdeles våt, og jeg kan jo ikke tråkke på den da!

Så jeg må nok holde meg inne og slite meg gjennom dagen så godt jeg kan:-) Men ikke tenk på meg, jeg ønsker dere alle en riktig fin 17.mai!

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!