: som dagene går.. <-- -->

  05-07-2014

Greit, så KOM regnet da...

      Tastet ned klokken 12:31:42 og lagret under: 

Det har dryppet noen dager allerede, men stort mer enn å fukte asfalten har det ikke blitt. Joda, noen tordenskrall kom visst også - men regnbygene falt så spredt at jeg gikk noenlunde klar. Men - i dag våknet jeg til lyden av regn! En koselig tromming på taket... og i bladverket utenfor soveromsvinduet. Koselig - når en har fri og bare kan snu seg i sengen og sove videre... så det ble en sein frokost - for å si det slik.

RegnNår det først regner - så hadde jeg håpet på at det skulle fosse ned, bøttevis! Ikke bare lett duskregn som svever rundt i luften og ikke helt klarer å bestemme seg for hvor - og om - det skal lande. Hagen trenger masse vann nå - siden kommunen har sagt vi ikke får lov til å bruke spreder... og en spreder klarer likevel aldri å levere vann nok - i lengden.
Men - plenen klarer seg nok uansett, brun eller grønn, bare en tar tiden til hjelp kommer det sikkert nok vann ned til å vekke den til live igjen.

Selv om jeg - og flere med meg - har etterlyst regnet i lengre tid... går det ikke mange timene før vi begynner å savne solen! Vet ikke hvordan andre føler det - men på denne tiden av året blir jeg rastløs hvis jeg ikke kan tilbringe størstedelen av fritiden utendørs. Men jeg synes IKKE det er noe artig å surre rundt ute i regn og fuktig vær, uansett klær, så da blir det innejobb da! Og hva skal en finne på inne på denne tiden av året? Oppvask, klesvask, husvask... Kan jo ikke holde på med det hele tiden heller, selv mitt hus har ikke det behovet.

Har liksom ikke noe jeg bare kan "ta frem" og jobbe med heller! Har masse "småjobber" rundt om i huset jeg "kunne" eller "skulle" ha fått fikset, men alle krever en viss grad av planlegging og innkjøp av materialer... og siden jeg ikke har planlagt for slik...
Leke meg på data... vel, kunne jo det også - men det frister ikke det heller, midt på sommeren. Slikt kan en jo spare til de andre ni månedene i året som er mer egnet for inneliv.
Se på noen av alle disse seriene og filmene jeg har lagret til en regnværsdag, men aldri har fått tid til å se? Nei... frister ikke så mye det heller!

Nei, nå når regnet har gått over til veldig fuktig luft, skulle jeg ønske solen kunne skinne igjen - slik at jeg kan komme meg ut og få gjort noe fornuftig!
Eller - glem det med "fornuftig", "kommer meg ut" holder lenge!

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!