: som dagene går.. <-- -->

  02-08-2014

August? Allerede?

      Tastet ned klokken 19:22:21 og lagret under: 

Det er visst noe i dette at tiden går raskere jo eldre en blir! Synes ikke det er lenge siden jeg skrev forrige post... men nå ser jeg jo at det nesten har gått en hel måned!

Tom kalenderJavel, været kan være en av årsakene til det, ikke SÅ gøy å sitte inne og leke med tastaturet når solen skinner, varmen nesten er uutholdelig og timene i "frihet" er begrenset. Og når en i tillegg har besøk i 3 sammenhengende uker er det egentlig ikke så mye tid til slike fritidssysler!
Joda, selvsagt er det fint med besøk... det er rett og slett koselig! For å si det enkelt! Rart å ha folk rundt seg hele tiden selvsagt, blir litt ensporet og "dau" når en surrer rundt alene hele tiden, og ikke engang har en liten, varm pus å prate med! Og så smaker jo frokosten - og annen mat for så vidt - mye bedre når en kan dele den med andre enn folkene på P1.

Men det blir ikke mye en får gjort liksom. Hagegjerde som skulle ha vært skrapt og malt står som det sto for 3 uker side, husveggen som jeg hadde tenkt å vaske - står uvasket, og blomster og hage har stort sett fått klare seg på egenhånd. En omgang med vannslangen hver kveld har hold liv i de fleste - men de har liksom ikke blitt "tatt hånd om" som de pleier å bli. Og alle sier klart fra om hva de synes om den saken! Noen trives mistenkelig godt uten min omsorg, andre ser ut til å savne den daglige praten! Litt som mennesker altså, forskjellige alle sammen!

Som sagt - besøk i tre uker er koselig... men selv om jeg ikke egentlig får gjort noe "fornuftig" - tar det på kreftene! Merker jo at å være "sosial og vennlig" 24/7 er litt mer enn jeg egentlig er bygget for, så da siste gjest gikk ut døren må jeg tilstå at det var litt godt det også! Noen timer i solen på verandaen, utstrakt på ryggen - med musikk på øret og ikke et menneske i nærheten... Herlig!
Men - huset virker jo aldri mer tomt enn etter slike besøk! Tar litt tid før alt blir "normalisert" igjen! Og - før noe av alt det jeg ikke fikk gjort i løpet av besøket - blir gjort! Hvis det blir gjort da!

Men - nå har altså MIN ferie startet... og GUD så godt det er! Eller, "skal" bli må jeg nesten si, for når siste dag før ferien er en jobbelørdag... kommer ikke "feriefølelsen" med en gang en går ut døren på jobben! Den kommer langsom, i løpet av kvelden og neste dag... og når mandags-solen står opp og du våkner og vet at det ikke er en vakt du må dekke de neste 3 ukene... DA er det ferie!

Så - i morgen begynner første etappe - bilen pakkes og nesen peker mot Oslo... til et lite møte i Oslo Tingrett mandag formiddag! Jaja, ferie er jo å gjøre noe annet enn det vanlige, så det passer jo fint under ferie dette også! Litt uvanlig riktignok, men så er det jo heller ikke hver dag en gifter bort en sønn! Måtte hell og lykke følge på veien! Eller - at de begge i det minste har det fint så lenge de er sammen... om det bare blir noen år - eller resten av livet!

Deretter... er det ferie - dit bilen og lysten fører meg... før jeg igjen snur nesen hjemover for å redde det som reddes kan... av hagen altså:-)

  Kommentarer:  
 Ingen kommentarer så langt!

  Nå kan du endelig bli førstemann!-)  
Jeg er en spammer, slett alt sammen! (Hvis du ikke ER en spammer, ta vekk krysset!-)
 *Navn (or nick)  *Email  URL
*Kommentar:

  [ IP-adressen din blir lagret sammen med kommentaren.. ]
  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!