: som dagene går.. <-- -->

  01-01-2006

Nytt år! Men hva med det gamle?

      Tastet ned klokken 00:30:14 og lagret under: 
  • Generelt

2006 Det var vel ikke så mye galt med det gamle, velbrukt men ok liksom.. og på årets første dag er det lett å sette seg ned å kikke tilbake - mimre litt.. hva har egentlig 2005 gitt meg? En liten oppsummering kanskje...


• Har i løpet av året omsider måtte innse at jeg dessverre ikke lenger tilhører kategorien "ung og lovende"... ingen av delene faktisk! Å se på meg selv som "moden" var en liten nedtur, må tilstå det, men betraktelig bedre enn "gammel". Personlig føler jeg meg ikke en dag over 25, men omverden ser litt annerledes på den saken, spesielt potensielle nye arbeidsgivere.
[ Nei, seniorpolitikk er ikke aktuelt enda, men takk for omtanken! ]

Nå er det ikke bare bakdeler med å bli "moden" heller da. Bryr meg mindre om hva andre måtte "synes" og "mene" om meg og det jeg gjør, står for mine valg.. sover middag sammen med pus når det måtte passe meg... jo da, det har sine fordeler.
Bakdelene vil jeg ikke snakke om nå!

• Har hatt et "drittår" på alle måter - jobbmessig altså, og mer er det ikke å si om den saken.
[ Jo da, selvsagt kunne jeg nå skrevet en hel masse... men dette er ikke riktig sted ]
Måtte bare det nye året bringe en endring til det bedre - og at noen vil bruke meg og mine evner på en fornuftig og meningsfull måte...

• Har fått noen nye kontakter, noen gode venner, noen veldig gode og selvsagt noen mer perifere.

• Har dessverre også mistet noen venner underveis, av ulike grunner. Noen er blitt helt borte, mens andre bare har glidd sakte ut på sidelinjen. Hvor feilen ligger kan sikkert diskuteres - og jeg kan godt ta skylden for noe.. men samtidig er det vel av og til naturlig å "miste" noen underveis?

• Har hatt mange - vel, en del - gode opplevelser underveis. Både på mine små vandringer i naturen på forskjellige steder i landet, og i møter med enkeltpersoner. Det er ikke så mye som skal til heller! Når solen brått bryter gjennom skydekket og fargelegger landskapet du befinner deg i - kan ta pusten fra meg. Lyden av regn på taket - når jeg ligger varmt og godt under dynen, å møte smilet fra en venn, en varm hånd i min, lukten av nyslått gress, en pus som bare MÅ kose når hun kommer inn fra kulden..
Å jo, det har vært mange gode opplevelser, problemet er at det er så lett å overse - og ikke minst glede seg over - slike underveis..

Oooooooooog naturligvis mye annet! Men dette var altså året - grovt sagt - fra min varme og trygge sofakrok! Egentlig har det ikke vært så verst - tross alt! Tilbakeblikk på resten av verdens hendelser - mer eller mindre gledelige - tar andre seg av på en utmerket måte så det skal jeg ikke engang nevne.

Men - takk for at du stikker innom i år også, alltid hyggelig å se deg her!
Har du forresten oppdaget noe nytt på sidene mine?

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!