: som dagene går.. <-- -->

  01-01-2006

Nytt år - ny logo..

      Tastet ned klokken 11:16:29 og lagret under: 
  • Data

På slutten av året fant jeg ut at det ikke kunne skade med litt forandringer i bloggen min, logoen min var 2 år og ikke lenger like "korrekt" lenger - jeg har jo dessverre ikke lenger 2 pusekatter!

Store endringer er det ikke, mesteparten er småpuss i css-koden som jeg håper skal gjøre siden litt bedre, og litt endring i fargevalg - bakgrunnsfarger for det meste. Om du ikke merker noe er det helt ok!-) Er faktisk usikker på hvor mye fargene egentlig kommer frem, de varierer veldig fra skjerm til skjerm. For det meste bruker jeg nå bare LCD-skjermer og "våger" ikke å legge inn farger som virker "sterke" på disse. Grunnen er at på CRT-skjermer oppleves ofte fargene som oftest mye sterkere - det blir for mye av det godt.. Så hvis du synes sidene mine er "fargeløse" så har du grunnen!-)

Min nye "logo" er faktisk helt "meg".. men det mest interessante er hvordan den vises. Og her kommer forskjellen på webleserne veldig tydelig frem. Hvis du bruker Internet Explorer vil du ikke se siden korrekt, mens du i Opera og Firefox kan se designet slik jeg ville det skulle være. [ Enda en grunn til å skifte webleser? ] Du kan tydelig se forskjellen på bildene under. Den blå streken har jeg lagt på for å få frem forskjellen enda tydeligere.

Skjermoppløsningen din har også litt å si på hvordan du opplever siden, den skal kunne takle "alt" men ser "best" ut i 1024x768 som vel er den mest brukte oppløsningen i dag.

Men - det er jo innholdet som er det viktigste.. men pen innpakning skader heller ikke ;-)
Hvis du finne noe du opplever som lite heldig - eller direkte feil - i designet mitt altså, eller har forslag til endringer som ville ha gjort sidene bedre - må du bare ta kontakt!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!