: som dagene går.. <-- -->

  27-01-2006

Hjernestarter!

      Tastet ned klokken 00:09:24 og lagret under: 
  • Generelt

En kveld jeg var på tur rundt i verden - jeg surfet med andre ord på nettet - oppdaget jeg et lite bilde nederst på en side jeg uheldigvis hadde kommet inn på. Det var utydelig og grumsete.. og omtrent uten detaljer, og jeg aner ikke engang hva det skulle illustrere.. Av en eller annen grunn tenkte jeg på Bjørn Eidsvåg - eller på sangen hans: "Eg ser". WinAmp ble ledet til riktig mappe - og mens stemmen hans strømmet ut av høytaleren spant tankene videre rundt bildet jeg hadde foran meg.

Det gikk noen dager og WinAmp fortsatte nedover i Eidsvåg-mappa - samtidig som jeg stadig vekk måtte hente frem igjen bildet. Tilslutt klarte jeg ikke å la det ligge urørt - og begynte å leke med det i PSP. Noen kvelder seinere hadde jeg fått det omtrent slik jeg hadde sett det i hode mitt... eller slik at det formidlet noen av følelsene jeg fikk når det var fremme på skjermen. Egentlig er det utrolig hva et slikt lite og ubetydelig bilde kan sette igang av tanker og følelser, men det er vel også litt avhengig av hvilke sinnstilstand du befinner deg i akkurat da..

Det er jo ikke sikkert du får de samme tankene som meg når du ser bildet, og det er mulig du synes at teksten "låser" deg.. men det betyr jo ikke så mye da, JEG synes teksten passet inn! DU kan ta en titt på det her !

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!