: som dagene går.. <-- -->

  26-11-2008

Omsider ferdig?

      Tastet ned klokken 22:07:06 og lagret under: 
  • Foto

Synes du det er litt lite aktivitet på sidene mine for tiden? Du har helt rett! Er så opptatt med å skanne gamle negativer at jeg nesten ikke får tid til annet!-)

NegativerNeida, fullt så galt er det jo ikke, får jo tid til litt annet også mens skanneren går. Som å mekke litt på andres websider, rydde bort gamle aviser fra bordet i stua, vaske opp, jobbe... alltid noe som skal gjøres!

Men skanneren går altså, og sakte men sikkert har jeg kommet meg gjennom bunkene med gamle negativer jeg hadde funnet frem. I går kveld kom siste stripen ut av skanneren og jeg kunne puste ut, endelig ferdig! Lurte litt på om jeg like godt skulle pakke skanneren vekk med en gang, men lot det være. En dag til eller fra spiller jo ingen rolle heller!

Og godt var det, for i kveld kom jeg over enda en bunke med negativer, i en eske som en gang hadde blitt satt til side - til jeg "fikk bedre tid..."
Tja, om jeg har bedre tid nå vet jeg nå ikke, og hvorfor jeg på død og liv skulle kikke i den esken har jeg heller ingen god forklaring på... men når jeg nå fant disse kan jeg jo ikke bare "overse" dem heller.

Mange fine bilder, så for så vidt var det jo ingen katastrofe, men hadde tenkt å begynne å gjøre noe litt annet også... som å pakke vekk skanneren! Nå TRENGER jeg jo ikke nødvendigvis skanne fortløpende hele tiden heller, kan jo ta en pause - klart det.

Men så var det dette med halvgjort arbeid da... og det hadde jo vært fint med et ryddig hus til jul... Så skulle det bli litt lenge mellom innleggene her - så vet du nå grunnen...

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!