: som dagene går.. <-- -->

  03-01-2009

men nå har den stått opp...

      Tastet ned klokken 22:32:00 og lagret under: 
  • Foto

Solen altså! Ikke så rart det heller, den pleier jo å gjøre det når det kommer en ny dag... og siden det ble slik en fin dag ble rastløsheten for stor, jeg måtte ut, røre på meg... I dag holdt det altså ikke å "røre seg" rundt i huset, etter en støvsuger!

Det virkerNei, solen var fin, himmelen var fin, temperaturen var fin... og jeg er blitt fryktelig lei av å se på vintersport på tv - så derfor rasket jeg med meg kamera, hoppet i bilen og satte kursen mot havet.

Kanskje ikke det mest opplagte valget en vinterdag, men siden bakken fremdeles er rimelig snøfri på mine kanter av landet var det ikke et vanskelig valg. Litt rart å gå på slike "sommersteder" på denne tiden av året, når det ligger is der en for ikke så lenge siden lå og svettet i solen...

Nja, når jeg tenker meg om så er det vel ikke SÅ rart, det ligger jo snø på verandaen mitt hver vinter også... men du forstår hva jeg mener.

Men altså, turen gikk til havet - og som sagt hadde jeg kamera med meg. Som jeg visstnok har nevnt noen ganger - har jeg hatt litt problemer med det kamera og måtte bare sjekke om det virket fremdeles eller ikke. Noe det dessverre gjorde!

Dessverre - fordi jeg nesten hadde klart å overbevise meg selv om at jeg måtte ha et nytt kamera - ett som virket. Men i løpet av denne lille fotoutflukten hadde jeg ikke et eneste lite problem, bortsett fra at jeg begynte å fryse på fingrene... og det kan jeg jo strengt tatt ikke beskylde kamera for. Likevel regner jeg med at lysten på noe nytt dukker opp om ikke så lenge, får bare håpe været tillater en liten fotoutflukt da også!-)

Egentlig er det bare to spørsmål du trenger å besvare når du vurderer å kjøpe noe nytt - datautstyr eller som i dette tilfelle - kamera:

1: Tar du SÅ mange bilder at du kan forsvare å kjøpe et nytt til seks store lapper?
	Svar: Nei!
2: Spiller det EGENTLIG noen rolle? 
	Svar: Nei!

Og dermed har du lagt den diskusjonen dø, og kan gå over til å vurdere hvilke kamera du skal gå til innkjøp av. Hvis du da ikke sliter med et greit kamera allerede - som fremdeles virker!

Resultatet av fotoutflukten min i dag finner du her og her. Og etter den turen var rastløsheten som blåst bort og de neste timene ble tilbrakt foran en monitor - med fin musikk på øret og Paint Shop Pro (blant annet) på skjermen. 

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!