: som dagene går.. <-- -->

  11-02-2009

Damer...

      Tastet ned klokken 22:42:55 og lagret under: 
  • Musikk

Damer er slett ikke så ille, men de legger beslag på så utrolig mye av min tid! Ikke bare tid heller når jeg tenker meg om, selv min tankeverden blir preget av slike skapninger... Ikke bare nå - men i opptil flere uker allerede!
Så hvis du har lurt på hvorfor min blogg har vært litt mangelfull i det siste... så vet du nå grunnen til det.

Som vanlig er det litt vanskelig å forklare nøyaktig HVA det er som gjør at jeg blir så opphengt i nettopp denne damen - og ikke andre, men det er det jo ikke bare jeg som opplever. Klart jeg kunne bruke mange og meningsløse ord - og kanskje klart å gi deg et lite innblikk i det hele, men jeg velger å la være.

Det har gått litt i bølger en stund nå, noen små treff innimellom - for å holde forholdet varmt liksom, men så - for noen uker siden - slo det til igjen for fullt. Intenst og berusende tilstede, sammen med dette "noe" som treffer en streng ett eller annet sted inni meg.
En tretimers kjøretur i vekslende vær fra Stavanger - med henne rundt meg - gjorde ikke interessen mindre, og etterpå har hun stort sett vært med meg hver dag.

to fine damerNår det da dukker opp enda en dame og begynner å legge beslag på min tid og mine ører - kunne det hele blitt ganske stygt. Men heldigvis er de ganske rause på det området begge to, og - når sant skal sies - vet de ikke om hverandre! Så jeg hopper elegant fra den ene til den andre, alt etter humør og dagsform - uten det minste antydning til dårlig samvittighet!

Forelsket? Neida, jeg vil ikke dra det så langt, det er bare så utrolig deilig å sige ned på sofaen - eller egentlig "hvor-som-helst" - mens de fyller rommet rundt meg med stemmen sin! Og når jeg ikke orker mer og må ha stillhet, så stopper de på det minste vink fra meg! Det skjer ikke ofte, men likevel...

Men altså - hvis du fremdeles skulle sveve litt i det uvisse: Kari Bremnes  har kommet med ny CD, og ikke lenge etter gjorde Silje Nergaard  det samme!

Er det rart jeg har vært litt svevende i det siste?

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!