: som dagene går.. <-- -->

  26-02-2009

Ferie? NÅ?

      Tastet ned klokken 11:28:52 og lagret under: 
  • Generelt

Ja? Hvorfor ikke? Så mange feriedager som vi tross alt har i løpet av året kan en likegodt komme i gang med avviklingen, ikke sant? Ingen grunn til å spare de opp til sommeren, der er det uansett bare plass til tre uker - og i år blir de ukene ekstremt våte... tror jeg!

OperabyggetEn skulle jo gjerne ha reist litt, til sol og sommer et sted "Langtvekkistan" - men for en uke synes jeg faktisk det blir mer stress enn glede! Dessuten synes jeg det er ganske så avslappende å subbe rundt hjemme og bare gjøre det en har lyst til - noen dager... Da begynner det å bli litt trått, tanken på at en har "kastet vekk" mange dager uten å få gjort noe "fornuftig" rykker stadig lenger frem i bevisstheten... og DA er det på tide å komme seg bort!

Nå har jeg ikke direkte "kastet bort" mange dager heller, det har jo tross alt vært VM på ski disse dagene! Og LITT "fornuftig" har jeg jo også fått tid til - innimellom! Ryddet på skrivepulten, ryddet i musikkarkivet, tørket litt støv og kjørt noen lass på søppla! Så...

Men nå er tiden altså inne til å dra ut i verden! Se om det skjer noe der ute som er verdt å få med seg! Fylle lungene med fremmed luft og nesen med ukjente dufter... Og ikke minst: Når en kan dele alle inntrykkene og opplevelsene med noen - blir det hele så mye bedre!-)

Så - bare en rask, liten togreise nå - så ligger Oslo foran mine føtter!
Langt nok vekk for meg!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!