: som dagene går.. <-- -->

  15-03-2009

Lørdagskveld med 3 damer...

      Tastet ned klokken 19:21:20 og lagret under: 
  • Musikk

Det er neste for mye av det gode, jeg innrømmer det, så vanskelig å gi alle den korrekte mengde av oppmerksomhet... Ikke det at jeg har for vane å "date" tre damer samtidig, jeg skal ikke skryte på meg den store kompetansen der, men med noen glass vin, en latte og konsert etterpå synes jeg nå likevel vi fikset kvelden på en utmerket måte!

KonsertbildeGreit, så var det to damer og meg da, på en konsert! Den tredje damen hadde ikke peiling på at jeg var der... dessverre! Men når en dame klarer å dra meg helt til Arendal en lørdagskveld - da forstår du jo helt sikkert at det var noe helt spesielt... og det var det jo: Kari Bremnes!

Det var en nesten religiøs opplevelse for meg! Å se dama "live" er noe jeg har sett frem til i lang, lang tid - og det ble på ingen måte noen nedtur!

Å skrive et referat fra konserten blir helt håpeløst, ord kan ikke beskrive opplevelsen min likevel... så det skal jeg ikke prøve meg på. I motsetning til opplevelsen du får når du hører på en cd blir en konsert en helhetsopplevelse. Samspillet mellom musikerne og sangeren, måten hun fremfører sangene, det hun sier mellom sangene, lys, dekor... Alt glir sammen og gjør sanger du kjenner så godt - til noe enda større, og i noen tilfeller får teksten en annen betydning...

Hun synger som en gud... eller blir det gudinne, og direkte stygg å se på er hun jo heller ikke... uten at det har noe med saken å gjøre. Selv når jeg satt med øynene lukket var opplevelsen overjordisk!

Og hvis du lurer på hvordan det gikk med de to andre damene mine den kvelden... så virket de ikke direkte misfornøyde de heller... til tross for at de måtte klare seg uten min oppmerksomhet i 2 hele timer...

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!