: som dagene går.. <-- -->

  16-04-2009

Spotify? Joda...

      Tastet ned klokken 22:52:42 og lagret under: 
  • Musikk

Du har vel brukt invitasjonslinken  jeg gav deg for en stund siden nå, eller? Hvis ikke bør du gjøre det snart, aner ikke hvor lenge den vil fungere... Husk bare på at den bare virker en (1) gang - forutsatt at du bruker koden du fikk første gangen. Får du problemer så står det greie bruksanvisninger på siden .

Nye ikonerOM du laster ned programmet er jo helt opp til deg selvsagt, og hvis du velger å ikke gjøre det - kan du for så vidt bare hoppe over resten av teksten her!-) Jeg skal ikke presse deg til noe!

Hvordan du bruker programmet (hvis du laster det ned altså) er helt opp til deg, selv synes jeg det er en grei måte å sjekke ut ny musikk og nye artister. Synes ofte det kan være litt vrient å avgjøre om en artist er verdt å "satse på" - bare ved å høre et spor på radio liksom...

Og hvis du nå hører en låt du liker, så er det greit å høre hele albumet - for å avgjøre om det er like bra som radiolåten. Som f.eks The Killers! (Grusomt navn, men... ) Låten "Human" rusler og går både på radio og tv og er helt ok, en riktig hit... Men etter å ha hørt hele albumet er jeg blitt veldig glad i låten som kommer etterpå: "Spaceman"

Og her kommer en av de store fordelene med Spotify: Jeg kan gi deg en link direkte til låten  slik at du bare kan klikke og "dele" opplevelsen med meg!-)

Jeg kan til og med gi deg linken til hele albumet  hvis du har god tid og ønsker å sette deg grundig inn i saken... Da må du riktignok starte avspillingen selv, men...

Så når/hvis du ser det dukke opp noen små grønne ikoner rett under kalenderen på siden min - slike som du ser ved siden av teksten her - så betyr det altså at jeg har et album eller spor jeg ønsker å dele med deg! Eller begge deler... Du kan velge å klikke på det - eller la være!-)

Men det forutsetter altså at du har fått installert Spotify på PCen din - og at linkene virker slik Spotify har sagt de skal gjøre!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!