: som dagene går.. <-- -->

  09-07-2009

Konsert i friluft...

      Tastet ned klokken 10:04:12 og lagret under: 
  • Musikk

Skulle jo tro at når en kjøper en forholdsvis dyr billett for å se og høre en forholdsvis kjent artist synge og spille i naturskjønne omgivelser - ville en være interessert i å høre og se hva artisten faktisk hadde å bidra med... Ville ikke du?

Katie Melua i RavnedalenMen altså, denne type konserter er tydeligvis ikke min "greie". For det første startet ikke konserten da jeg trodde den skulle starte (min feil at jeg ikke leste teksten godt nok) og for det andre virket det som om halvparten hadde møtt frem for å treffe feriegjester og gamle kjente som tilfeldigvis var "hjemme" i byen en liten tur. Og muligens for å bli sett... Gå rundt og hilse i øst og vest, eller bare gå rundt - for å bli lagt merke til av flest mulige.

Vi sirkulerte litt under konserten vi også, for å prøve å finne et "stille sted med utsikt"... og, tja - det var vel litt stillere der. Uheldigvis fikk vi en mester på luftgitar foran oss der som gjorde sitt til at i hvertfall jeg mistet litt konsentrasjonen. Når han ikke spilte på gitaren sin - tok han i bruk trommer... og så var det over på overstadig klapping av takten... med hendene over hode.
Greit nok, en kan bli revet med av musikken, men hvorfor da stå med ryggen MOT artisten og musikken? Hadde han stått riktig vei ville jeg nesten ha trodd på han, spesielt hvis han hadde klart å holde rytmen og takten gjennom en hel sang...

Katie Melua spilte og sang helt fint hun, men det jeg fikk se var stort sett bakhoder, og ingen av dem var spesielt pene. Ikke noe å betale for, for å si det på den måten. Lyden var bra, så slik sett fikk jeg med meg den biten på en tilfredsstillende måte, når jeg bare klart å filtrere ut samtalene som foregikk rundt meg. Om konserten var strålende eller ordinær kan jeg egentlig ikke uttale meg om, klarte ikke å konsentrere meg i tilstrekkelig grad om det som foregikk på scenen.

Hvis du nå synes jeg er fryktelig negativ... så er jeg muligens det. Men ikke til Katie, bare til alt som foregikk rundt. Det hjelper ikke om det er fint i Ravnedalen, ikke at jeg hadde strålende selskap, ikke at det var sol og noenlunde varmt. SÅ varmt og fint var det likevel ikke. Konserter i friluft er sikkert helt greit det, men ikke noe for meg... Ikke der - og ikke i den "settingen" i hvertfall.

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!