: som dagene går.. <-- -->

  15-05-2010

Bye-bye... ol' faithful

      Tastet ned klokken 22:59:03 og lagret under: 
  • Alt annet

Må innrømme at savnet av min gamle Nokia 6300 var stort - i starten, uansett hvor stilig og praktisk den nye Legend var. Faktisk så stort at jeg vurderte å gå tilbake til den og la Legend være Legend... et annet sted.

Nokia 6300Nå derimot, må jeg si at å gå tilbake til Nokia-en vil bli en stor nedtur - eller tilbakeskritt...
Grunnen til denne "oppdagelsen" er at jeg nå - omsider - har fått til å synkronisere kontakter og kalenderen i Nokia-en direkte med Gmail. Løsningen fant jeg delvis på Googles egne hjelpesider, men altså bare delvis. Kalenderen ville ikke synkronisere seg der, og etter masse googling fant jeg en omvei som virket. Ved å bruke programmet "GooSync" , ble kalenderen oppdatert, og selv gratisdelen av "programmet" fungerte helt utmerket til mitt bruk.

Likevel, det er jo ikke like strømlinjeformet som på Legend da, der alt synkroniserer seg helt "automatisk". Dessuten virker det nå litt "rart" å måtte trykke på knapper igjen - ikke bare la fingeren gli over en blank og fargerik skjerm!-)

Tror derfor jeg likegodt skal legge Nokia-en bort - en gang for alle, mens hode fremdeles er fullt av gode minner fra vårt "forhold".

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!