: som dagene går.. <-- -->

  23-01-2011

Skal si forfallet går raskt!

      Tastet ned klokken 21:54:50 og lagret under: 
  • Generelt

Her har en ikke før kommet seg over sjokket over "seniordagene " før kroppen tar fyr! Og så jeg da, som hater å være syk! Og hvis jeg nå enda hadde blitt sånn "helt-bortreist-med-nær-døden-feber" hadde det på en måte vært greit nok, da kunne jeg jo bare ha sløvet meg gjennom dagene i den ene feberkulen etter den andre... Men neida, jeg fikk slik "på-og-av" feber, FeberDu tar på deg klær fordi du fryser... og så må du ta de av igjen fordi det blir altfor varmt! Og ikke så bortreist at jeg kan sløve timene bort...
Med andre ord: Jeg begynte å kjede meg!

Heldigvis ble det ikke noe "snufsing" ut av det, bare en veldig sår og tykk hals og verkende ledd, selv ledd jeg til daglig ikke engang tenker over at jeg har! Men men, jeg er ikke så VELDIG bekymret... regner med at det bare er forbigående og at jeg snart er tilbake i en normal hverdag.

Det jeg derimot ER litt bekymret for - er at dette kanskje blir "normalen" etter hver seniordag jeg avvikler i tiden som kommer! Og hvis jeg blir såpass syk etter EN dag, hvordan blir jeg da - etter å ha avviklet den sjette? Og for å tenke fremover: Etter den attende dagen - det siste året? Da kan jeg vel ikke engang regne med å reise meg fra sofaen igjen!

Eller kanskje jeg bare trenger å "venne meg til" det hele? Kanskje neste blir helt topp?

Jeg går tydeligvis spennende tider i møte!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!