: som dagene går.. <-- -->

  12-03-2012

Så var det komplett...

      Tastet ned klokken 22:39:43 og lagret under: 
  • Musikk

TV2's serie "Hver gang vi møtes" altså... tror jeg, alle artistene har i hvertfall fått sin "dag" og samlecd'en er til salgs der slikt selges. Som du kanskje har lagt merke til har jeg også fått alle på plass i mitt arkiv, men ikke som "samlecd" - men som enkeltalbum. Hadde litt vanskelig for å bestemme meg for hvordan jeg skulle organisere det... men nå ble det nå slik det ble!

Hver gang vi møtesDet er vel ikke det største som har skjedd på musikkfronten, men greit nok liksom, kanskje mest for å minne deg om hvor gode førsteutgavene var/er. Jeg har i hvert fall blitt fristet til å bla meg nedover i arkivet og finne frem noen gamle godbiter jeg ikke har hørt på en stund... og mimret meg gjennom noen kvelder på den måten.

Mye bra altså, og mye som er... greit nok. Men jeg må si at Halvdan Sivertsen er den som virkelig imponert meg! Han har ikke bare laget en "coverversjon" av låtene, men gjort de til sine egne... Mulig det er språket som gjør at tekstene gjør inntrykk umiddelbart, litt verre når en skal "tyde" teksten når "budskapet" blir fremført på et språk en forstår, men likevel ikke helt forstår... Hvis du forstår hva jeg mener;-)

Men altså, tre tekster, i vilkårlig rekkefølge - Twisted Little Star, Love I can't defend og Lonesome Traveller... Du finner de også i mappen de tilhører;-) Hvis du skulle finne feil i tekstene... så er det godt mulig du har rett! Å "skrive av" fra høytaleren er ikke alltid like lett, og jeg er ikke helt stø i bodø-dialekten heller... sorry! Finner du feil kan du gjerne oppdatere meg!

Hvis du ikke helt husker hvordan de låter, kan du finne dem på Spotify eller Wimp... eller andre steder! Anbefales!

Og nå skal jeg ikke skrive mer om den tv-serien!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!