: som dagene går.. <-- -->

  08-08-2012

Ikke helt det samme lenger..

      Tastet ned klokken 23:03:07 og lagret under: 
  • Hus og hage

Så kom omsider den nye IKEA-katalogen i postkassen min, og jeg la den pent til side for å kose meg med den til kvelden... eller helgen... Men jeg må innrømme at jeg ikke lenger kjenner den sitrende forventningen lenger... merker det går helt greit å legge den vekk uten engang å åpne den!

IKEA katalogenDet er ikke det at jeg er lei IKEA, eller at jeg har "vokst fra" den type møbler eller interiør, eller at jeg ikke lenger finner inspirasjon og ideer der... men når jeg kan stikke innom butikken akkurat når jeg vil, og hvor mange ganger jeg vil - uten å måtte planlegge det i månedsvis - så ER jeg jo på en måte "oppdatert" uansett... liksom.

Men bevares, selvsagt kommer jeg til å krype opp i sofahjørnet en mørk høstkveld og kose meg gjennom katalogen i år også, og den blir selvsagt liggende under sofabordet sammen med de siste 5 årgangene... Jeg kan nok finne mye jeg kunne tenke meg å kjøpe... men først og fremst bruker jeg nok katalogene til å finne impulser og ideer til egne prosjekter, store eller små. Så - egentlig er det vel et slags utvidet "interiørblad" jeg bruker det til...

En ting som irriterer meg med katalogen - er at den stadig kommer i nye formater! Det blir så uryddig under bordet på den måten, og IKEA skryter jo over at de kan hjelpe meg å bli kvitt rotet! Så - kjære IKEA, en ting jeg ikke ønsker meg er nytt format på hver utgave, så hvis dere kunne notere dere det for fremtiden hadde det vært fint!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!