: som dagene går.. <-- -->

  10-05-2013

Savner du også Minor Majority?

      Tastet ned klokken 21:31:19 og lagret under: 
  • Musikk

Da er jeg altså ikke alene! Men Pål Angelskår var jo "stemmen" og hans "Follow me" er et godt alternativ! Mulig det er noe som mangler i forhold til en "MM" cd, men jeg kan ikke si jeg merker noe særlig.

Ny lys musikkNeida, det er ikke noe helt "nytt" - cd'en kom i fjor høst - det er bare meg som har vært litt "treg" på musikkfronten i det siste. Synes liksom ikke det har kommet så veldig mye nytt og spennende... etter min smak altså.
Dessuten har jeg en periode hatt mer behov for stillhet enn lyd etter at dagens plikter er unnagjort. Litt musikk på øret på vei til og fra jobb har det jo blitt, men har jo et stort utvalg av låter å velge mellom fra før så...

Men nå måtte jeg altså ha noe nytt - noe som kunne få tankene inn på nye spor! Da fant jeg altså den før nevnt Angelskår, og oppdaget at jeg nesten hadde glemt Madrugada! De er jo også historie, men Sivert Høyem er oppegående og har stemmen i behold... og da har du på en måte litt Madrugada likevel. Ikke noe nytt album fra han, bare en EP i fjor, men for meg var "Ladies And Gentlemen Of The Opposition" fra 2004 ny nok;-)

Ingen av de to jeg har nevt så langt spiller vel ikke det en kan kalle "oppløftende" musikk, men jeg trenger ikke "tjohei-musikk" for å overleve dagen heller! Både Train og P!nk er i en litt annen gate, og de har fått låne ørene mine de også, i tillegg til - nesten litt pinlig å si det... Lenka! Ikke det at hun er pinlig å høre på; enkle, lette poplåter har sin plass de også... Nei, det er mer måten jeg "oppdaget" henne som er litt pinlig: Hun hadde en av låtene som ble/blir brukt i reklamen for Windows 8! Hvis du har hatt tv'en innstilt på en av de mange reklamefylte kanalene har du sikkert hørt "Everything At Once"... Jeg gjorde i hvertfall det, og reklamen virket! Ikke helt slik som Microsoft hadde tenkt seg - for jeg løp ikke ut og kjøpte Windows 8, men skaffet meg heller musikken!

Så nå har jeg i det minste noe nytt jeg kan bruke til å forkorte bussturen til og fra jobb. Men jeg synes fremdeles ikke det er så mye "nytt" ute - i min gate, men jeg får lete videre! Å bruke "Topp 20" listene til Spotify, VG, Dagbladet og Wimp er jo en måte å få en oversikt over hva som er "in" for tiden.

Men nå er vel egentlig ikke verken jeg eller min musikksmak helt "in" heller, så jeg får vel prøve å lete på egenhånd, det er helt sikkert noe som har gått meg hus forbi!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!