: som dagene går.. <-- -->

  24-06-2014

Min sol... går aldri ned!

      Tastet ned klokken 22:46:32 og lagret under: 
  • Hus og hage

Fuksia i solnedgangIgjen, en nydelig kveld... etter en fin dag! Hvor herlig livet er når en kan få en slik slutt på dagen! Surre rundt i shorts og ingenting annet til langt på kveld, gjøre stort sett ingenting - eller alt mulig, uten å måtte tenke på sko, jakke og det som verre er.
Glemme at det er fotballkamper på tv... eller lar fotball være fotball, slike kvelder har vi ikke for ofte i dette landet, de må nytes!

Et glass vin på verandaen, mens solen langsomt går enda lenger mot vest... og nærmere horisonten. Sitte og bare nyte stillheten... og noen strofer fra en litt rusten spurv på takrenna. Prøver å glemme at det er tidligvakt i morgen og jeg snart må komme meg til sengs!

Solen går ned, og vinglasset er tomt... men likevel er det godt å sitte her... Stolen - og verandagulvet - er fremdeles varmt etter en lang dag i solen, bare noen minutter til her ute... før jeg MÅ gå inn og til sengs. En skulle hatt fri etter slike dager, slik at en bare kunne bli her i stolen... og se på at blomstene langsomt blir borte i skumringen...
Eller - egentlig skulle en vært lenger nord, på vestlandet for eksempel, der natten bare er en svak skumring på denne tiden av året!

Men men... her jeg sitter går faktisk solen ned... men egentlig gjør det ingenting, for jeg skal/må jo sove likevel! Og selv da - går MIN sol... aldri ned:-)

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!