: som dagene går.. <-- -->

  01-01-2010

Ville bare si...

      Tastet ned klokken 00:10:36 og lagret under: 

Når vinterkulda biter meg i leggene - og alle andre plasser den kommer til, kan jeg bare fastslå at jeg ikke lenger er bygget for temperaturer under null! Helst ikke under 15 egentlig, og 20 er helt greit for meg. Mangler liksom noe, naturlig isolasjon kanskje?

2010Joda, klart det er fint med fint vær og måneskinn, snø som dekker jorden i myke tepper, det er ikke det, hadde det bare ikke vært så kaldt samtidig. Og jo, jeg har hørt at det aldri er dårlig vær, bare dårlige klær... men likevel. Jeg fryser!

Godt en har stua full av fleecepledd! Så kan en i det minste krype inn under slike og få igjen varmen etter nødvendige turer ut... eller rundt i huset! Og når jeg får tent på noen-og-tyve telys blir det nesten litt koselig i heimen!-)

Men det jeg egentlig ville si var bare Godt nytt år, og takk for det vi hadde sammen i det gamle!   Velkommen til tjueti... eller var det totusenogti?

Ikke overraskende har "folket" altså "vi" stemt over dette spørsmålet og resultatet var at "alle" ville ha "tjueti"... Greit nok det, selv om eksperter har bestemt at det korrekte altså er "totusenogti" - fordi det ellers lett kunne bli forvekslet med klokkeslett! Altså, vi sier jo at krigen kom til Norge i "nittenførti" og det er vel ingen som da tror vi snakker om klokken?

Ifølge filmen 2010 er det dette året vi oppnår kontakt med... noe, er ikke sikker på hva. Vel, ha et fint nytt år, uansett!

  © 2004 - 2018 :www.hovlandsdal.com | Powered by MoB 
| Valid XHTML 1.0 Strict!